THE WORK: 27 – 29 november 2015: thema: Geld en werk

12-14 februari 2016: thema volgt  nog

3-5 juni 2016: thema volgt nog

Met Aafke Satyananda Heuvink

the work

 

Er zijn weinig onderwerpen die zo veel energie kosten en die zo veel tijd opslokken als geld en werkgerelateerde issues. Ook wanneer we vrij zijn praten we nog vaak over ons werk, en het thema geld kan ons behoorlijk onrustig maken.

Geef jezelf dit weekend een duurzaam cadeau, en onderzoek je stressvolle gedachten over werk en geld. Mijn ervaring (en die van eerdere deelnemers) is, dat je met behulp van de Work andere manieren gaat ontdekken om met geld en werkissues om te gaan – manieren die worden gevoed door verbondenheid, natuurlijke creativiteit en intelligentie, in plaats van door vage angsten en terugkerende stressvolle gedachten.

Licht en moeiteloos leven, vanuit een natuurlijk gevoel van overvloed – dat is wat de Work mij op dit gebied en andere gebieden heeft gegeven, en dat is wat ik in deze workshop graag met jullie wil delen!

Dit is wat Byron Katie over geld zegt:

“Het hart kan zingen, of niet soms? En dat is waarom je geld wilde hebben. Nou, sla dat deel maar over, en zing gewoon. Dat betekent niet dat je niet ook nog geld kunt hebben. Kun je het doen in voor- en tegenspoed – zoals de wereld het noemt? Ja! En het enige dat je hebt gedaan is je eigen bronnen aanboren, dat is alles. Je hebt zojuist diep vanuit je binnenste een paar vragen beantwoord.

Wie zou je zijn als je het verhaal ‘Ik heb geld nodig’ nooit meer geloofde? Je was ervan overtuigd dat als je zou denken dat je geen geld nodig had, je ook nooit geld zou krijgen. Maar de waarheid is dat geld hebben nooit iets te maken heeft gehad met denken dat je het wel of niet nodig had. Er valt niets te weten. Je hoeft niets te weten. Uiteindelijk is er niets wat je kunt doen om geld te verdienen of op te houden met geld verdienen.”

Maak kennis met The Work en ontdek de transformerende kracht van gedachten en gevoelens, dit in een sfeer van rust en vertrouwen onder de bezielende leiding van Aafke Heuvink, een door Byron Katie gecertificeerde begeleider.

Praktische informatie

Tijdschema:

Vrijdag:

20.00- 22.00 u: Inloopavond voor beginners in The Work van Katie Byron, open voor iedereen.
Beperkt aantal plaatsen, vooraf inschrijven

Zaterdag:

9.30: ontvangst met thee
10.00- 13.00: The Work met Aafke
13.00: lunch ( vegan/macro en bio)
14.30 – 17.30: The Work met Aafke

Zondag

9.00- 12.00: The Work met Aafke
12.00: lunch ( vegan/macro en bio)
13.30 – 16.30: The Work met Aafke

Er is mogelijk tot diner en eventueel een ontspannende avondactiviteit: oefenen onder elkaar, of stille wandeling in het bos.

Wie?

Aafke S. Heuvink is een erkende facilitator opgeleid door Katie Byron: info op www.thework.com

Aafke_klein

Waar?: Eco- Dojo, Oude Baan 104 te 2390 Westmalle, België

Overnachten: u kan zelf een kamer boeken:

* In onze slaapzaal voor vrouwen (max 4 p), of de Dojo voor mannen. Kosten: 25 euro incl. macro/veggie ontbijt voor 1 nacht, 40 euro voor 2 nachten. Zelf hoeslaken, kussensloop en hoeslaken + handdoeken meebrengen

*  Bed and Breakfast NOODRUST: www.noodrust.be   : zeer mooie kamers, op 20 min wandelen of 5′ met de auto

* Hotel ‘De Heidebloem’ op 4 km   www.deheidebloem.net

* Jeugdherberg “Gagelhof”  Zoersel op 4 km www.jeugdherbergen.be   zoersel@vjh.be

* Hotel ‘De Statie’ in Brecht: www.destatiebrecht.be   op 4 km

* Aan het Station Noorderkempen in Brecht:  Hotel: d’Eerstelingh. Info op:  www.eerstelingh.be   op 6 km

* In de buurt in een gastenkamer:  slechts enkele kamers, stuur ons een mail: info@iss-shiatsu.eu  Wij laten weten of er nog plaats is. Kosten 30 à 40 euro per nacht.

Cursuskosten:

  • 220 euro: 2 dagen les en de lunch inbegrepen. 180 euro bij volledige betaling voor 15 oktober 2015. Extra diner op zaterdag: + 12 euro
  • Inloopavond op vrijdag: 5 euro, gratis voor beginners die het weekend volgen.

Info en Inschrijvingen: http://www.issshiatsu.be/wp/contact

Of bel ons op donderdag of vrijdag tijdens de kantooruren:Tel: + 32 3 309 17 02.

Of stuur ons een mail: info@iss-shiatsu.eu