Provence-2013-7217    jorg2001P7230011     Provence-2013-7192    16juni2008 047

Wil je gewoon een keertje proeven van shiatsu? De basis van deze oosterse massagetechniek aanleren voor jezelf en je omgeving? Of ben je reeds zo geïnspireerd dat je shiatsu met méér mensen wil delen en jezelf wil scholen tot erkend beoefenaar?

Bij de Internationale Shiatsu School (ISS) ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen een erkende beroepsopleiding, maar ook kortlopende cursussen, en los te volgen lezingen en workshops. We richten ons dus niet uitsluitend op mensen die professioneel met shiatsu aan de slag willen. Shiatsu is vooral verrijkend voor jezelf en je directe omgeving. Daarom hebben we tal van activiteiten die bijdragen tot je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens onze initiatieles kan je vrijblijvend kennismaken met shiatsu en de inhoud van onze opleiding. Het ‘groei-jaar’ is ideaal voor wie de basisbeginselen van shiatsu wil kunnen toepassen. Wie op dat moment besluit de opleiding te volgen, stroomt eenvoudigweg door naar cyclus II en III, en kan zich verder specialiseren dankzij de verschillende postgraduaten.

Persoonlijk ontwikkeling

Initiatieles

Groei-jaar

Cyclus 1 deel A

Cyclus 1 deel B

Jaartrainingen voor shiatsubeoefenaars

Cyclus 2

Cyclus 3

Specialisaties voor lichaamswerkers

Postgraduaten

 

Daarnaast zijn er lezingen en workshops die deel uitmaken van de verschillende cycli, maar evengoed toegankelijk zijn voor iedereen die interesse heeft. Deze gaan dieper in op bepaalde thema’s die nauw aansluiten bij shiatsu en de oosterse filosofie in het algemeen.

Ook yoga maakt integraal deel uit van de cursus en opleiding, alsook nieuwe inzichten in een meer gezonde en evenwichtige voeding gebaseerde op de principes van yin en yang.

Met andere woorden, je geniet van een integrale – zeg maar ‘holistische’ – aanpak die erop gericht is je eigen visie te verruimen en verrijken om krachtig en vol overtuiging in het leven te staan.

shiatsu3