courses   DSC_7653   IMG_0375   ~DDessert1172

 

Tijdens een themadag werken we de hele dag rond een bepaald thema. Je krijgt niet alleen theoretische achtergrond en toelichting. Je leert verschillende gerechten maken voor specifieke doeleinden, en hoe je daar zélf creatieve invulling aan geeft.

 

Programma

 
Fantastische soepen, maaltijdsoepen, wintersoepen en snelle gerechten.
Zaterdag 14 november 2015

 

Hoe gezond ontbijten. Verrassende recepten. Over gezonde vleesvervangers: verwarmend en lekker.
Zaterdag 12 december 2015

 

Het samenstellen van een gezonde maaltijd, variëren rond basisgerechten.
Zaterdag 27 februari 2016

 

Zuiverende gerechten.
Zaterdag 20 maart 2016

 

‘Sweet life’ Hoe omgaan met jouw verslavingen en verlangens: zoet, gebak, zuivel, vlees en olie. De héérlijkste alternatieven.
Zaterdag 28 mei 2016

 

MACROBIOTIEK: Wat?  Hoe begin je eraan?  Hoe kan ik dit combineren met een drukke baan en een sociaal leven?  Met kookdemo waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.
Geef je naam op, wij organiseren deze dag bij voldoende belangstelling. breng vrienden en familie mee.

 

 

 

Praktisch

 

Tijdstip: op zaterdag van 9.30 tot 18 uur.

 

Locatie: De Natuurlijke Kookschool, Oude Baan 104, 2390 Westmalle

 

Kosten: 90 euro (incl. lunch en 2 proefbordjes). Beperkt aantal plaatsen, vooraf inschrijven noodzakelijk.
Studiedag rond macrobiotiek: slechts 40 euro, inclusief lunch. Gratis voor deelnemers aan het kookprogramma, cyclus I.

 

Info en inschrijven